Politsei kontrollis piirangutest kinnipidamist 195 korral

Lääne Elu

info@le.ee

Politsei. Foto: Arvo Tarmula
Politsei. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu politsei sai nädala jooksul 26 väljakutset, seejuures alustas politsei kriminaalmenetlust seitsmel korral ja väärteomenetlust 22 korral.

Koroonaviiruse tõkestamiseks kehtestatud piirangutest kinnipidamist kontrollis politsei 195 korral erinevates ettevõtetes, sealhulgas 115 kaubandusettevõttes. Ühissõidukeid kontrollis politsei 62 korral. Pühapäeval käis politsei piirangutest kinnipidamist kontrollimas ka valimisjaoskondades, kus ühtegi rikkumisi ei tuvastatud.

Mõlemal nädalavahetuse päeval tuvastas politsei kaks joobes juhti. Laupäeval peatas politseipatrull liiklusjärelevalve käigus Lääne-Nigula vallas Volkswageni sõiduauto. Kontrolli käigus tuvastasid politseinikud, et roolis olnud 64-aastane mees oli tarvitanud alkoholi. Mehe suhtes alustati väärteomenetlust.

Pühapäeval andis tähelepanelik inimene politseile teada, et märkas Haapsalus kummalise sõidustiiliga sõiduautot Mazda. Vihjele reageerinud patrull tuvastas Mazda roolis olnud 19-aastasel mehel alkoholi tarvitamise tunnused ning tema suhtes alustati väärteomenetlust. Täname siinkohal tähelepanelikku inimest, kes teavitas meid kahtlase sõidustiiliga autojuhist.

Samal päeval sai politsei teate, et  Haapsalus ühes majutusasutuses lõi 24-aastane mees oma tuttavat, kes sai viga. Politsei pidas 24-aastase mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments