Läänemaale lisandus 11 koroonaviirusega nakatunut

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Läinud ööpäeva jooksul lisandus Läänemaale 11 koroonaviirusega nakatunut. Kokku tegid koroonatesti 34 inimest, testidest oli positiivsed 24,4 protsenti.

4. oktoobri hommikuse seisuga vajab Eestis sümptomaatilise COVID-19 tõttu haiglaravi 197 inimest. Kokku on haiglas 236 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest on vaktsineerimata 172 ehk 72,9% ja lõpetatud vaktsineerimiskuuriga 64 ehk 27,1%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 17 uut haigusjuhtu. Suri seitse koroonaviirusega nakatunud inimest: 60-aastane naine, 67-aastane mees, 68-aastane mees, 79-aastane mees, 81-aastane naine, 90-aastane naine ja 92-aastane naine.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 3806 testitulemust, millest 540 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 370 vaktsineerimata ja 170 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 645 vaktsiinidoosi, kokku on manustatud 1 375 659 doosi. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 67,2%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Plood
2 aastat tagasi

Vaksiga vöi ilma-ikka positiivsed? Miks seda vaksi siis nii reklaamitakse ? Kas vaksivabriku äri õitseb?..ja rahvas maksab rahaga ja eluga.
Kas siis ei saada kinni köik löbukohad ja tänavale liikumiskeeld? Suured riigid oskavad sellised asjad. Piirid kinni- –küll kaob kogu Covid-sinna kust see se tuligi.

Hea Okkupant
2 aastat tagasi

Ei saa aru, miks ma pean usuma, et on 11 nakatunut ? Kes seda tõestab? Viska rohkem – 111!
Või 1 111, paber kõik kannatab, pandemia ümber!
Surma saab 0,6% haiget, no see ei loe – tuleb kasutada 2 500 000 doosi, ja kasutavad – rahvas kõik kannatab!

Linlane
2 aastat tagasi

Nii kaua see nakatumine kasvab ja kannatavad süütud inimesed kui need joomapunkrid lahti on, on kohti Haapsalus, kuhu pääseb sisse testimata.

Keidi
2 aastat tagasi
Reply to  Linlane

Vaktsineerimise tõendit võib ja saab ikka kõikjal näidata. Et see peab taskus olema ikka,nagu minul. Lasin lausa pusale trükkida,et paistaks kohe teise linna otsa.

Terve mees
2 aastat tagasi
Reply to  Linlane

Ära karda! Sa ei pea enam kaua kannatama! Varsti on see jama otsas, sa selleks ajaks läind ja linnas elavad ainult terved! 🙂

Plood
2 aastat tagasi
Reply to  Terve mees

Kui kaua sa ise arvad TERVE MEES olevat? Terve mees läheb lõbude järele ja oled endine TERVE!!!!

Ei saa aru
2 aastat tagasi
Reply to  Plood

Milleks on vaja sellist, oh homme sureme ära paanikat külvata!? Ela rahulikult oma elu, tuleb, mis tulema peab. Mõnele kohe meeldib põnevaks end ajada.

Ei saa aru
2 aastat tagasi
Reply to  Linlane

Kes kannatab ja kuskohas? Kui sa oled kaitstud, mismoodi sa kannatad siis, aru ma ei mõista? Vaja halada koguaeg. Vaatasin ükspäe , et põhjanaaber juba üldse lõpetas selle igapäevase testitulemuste avaldamise meedias ära. Mõttetu hirmude tekitamine iga päev inimesele. Pange siis juba gripiviiruse haiglaravi ja vähi omad jne ka üles iga päev, neid ju ka tuhandeid aastas!

Plood
2 aastat tagasi
Reply to  Ei saa aru

Kas tead kui palju sel pöhjanaabril on positiivseid? Kas tead,et sealne naistevalitsus teeb peata otsuseid? See pole hirmutamine,vaid meelde tuletamine. Löbumaias inmene ei oska elada ega hoida end viirusest.Teda tuleb iga päevv öpetada.

Ei saa aru
2 aastat tagasi
Reply to  Plood

No aga ma tahan teada kui palju on gripiviiruses ka haiglasse sattunuid ja kui palju nakatunuid, üldse ei tea, kas gripihooaeg on sel aastal suurem või väiksem kui mullu. Infot oleks vaja laiemapõgilist, mitte ainult covid. Kolm inimest kuskil läänemaal võibolla viirusekandjad, aga terve linnatäis rahvast maskid ees ei julge kodunt väljagi tulla. Valima võid minna, siis viirus külge ei hakka, aga kohvikusse ja veeparki ei tohi