Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Ööpäeva jooksul lisandus Läänemaale üks koroonaviirusega nakatanu. Koroonaviiruse testi tegi 24 läänlast, positiivseid teste oli neist 4 protsenti.

3. oktoobri hommikuse seisuga vajab sümptomaatilise COVID-19 tõttu haiglaravi 192 inimest. Kokku on haiglas 232 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest on vaktsineerimata 169 ehk 72,8% ja lõpetatud vaktsineerimiskuuriga 63 ehk 27,2%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 32 uut haigusjuhtu. Suri kolm koroonaviirusega nakatunud inimest: 96-aastane mees, 89-aastane naine ja 82-aastane mees.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 4011 testitulemust, millest 629 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 447 vaktsineerimata ja 182 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 2165 vaktsiinidoosi, kokku on manustatud 1 375 014 doosi. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 67,2%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
menu
2 aastat tagasi

Haapsalu on jälle puhas.
Mina valin Suklese!

Just nii.
2 aastat tagasi
Reply to  menu

Mis see Sukles siia puutub??? Teisi küll ja küü keda valida. Sukles on juba oma aja ära olnud. Las läheb nüüd kooli juhtima ja kooli direktor hoopiski linna juhtima. Uued ja põnevad ideed.

vali või mitte
2 aastat tagasi
Reply to  menu

Võta mõni hetk ka poliitikavabalt või tegele millegagi. Elu nii lihtsam ja roosam. Seekord teemaks sootuks haigus ja nakatumine.