Läänemaale lisandus seitse koroonaviirusega nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5218 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 437 ehk 8,4% testide koguarvust.

Uutest nakatunutest 341 inimest ehk 78% olid vaktsineerimata. 96 nakatunut ehk 22% olid lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 172 inimesel. 119 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Tartumaale lisandus 68, Võrumaale 38, Pärnumaale 35, Saaremaale 26, Põlvamaale 20, Valgamaale 14, Lääne-Viru- ja Viljandimaale 11 uut nakatunut. Raplamaale lisandus 9, Ida-Virumaale 8, Läänemaale 7, Jõgevamaale 6 ja Järvamaale 3 uut nakkusjuhtumit. Hiiumaale uusi haigusjuhtumeid ei lisandunud. 9 juhul puudus rahvastikuregistrijärgne elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 308 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 6,5%. Läänemaal on haigestumus 166,3.

Ööpäeva jooksul avati 16 uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 103 patsienti. Haiglaravil viibivatest patsientidest 83 ehk 80,5% on vaktsineerimata (neist sümptomaatilise COVIDi tõttu vajab haiglaravi 77 inimest).

Tänahommikuse seisuga on vaktsineerimisi tehtud kokku 712 586 inimesele, kellest 97 140 on pooleli oleva vaktsineerimisega, 615 446 inimese vaktsineerimiskuur on lõpetatud. Ööpäeva jooksul manustati 4182 doosi, kokku on manustatud 1 244 005 vaktsiinidoosi. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 63,1%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pamp
2 aastat tagasi

Lähme nüüd kõik ilusti akna juurde vilgutama

Vares
2 aastat tagasi

Bresti Kindluses Lihula poolses otsas kolle

Reelika.
2 aastat tagasi

Kus on kolle? Ma ei saa aru? Keegi mitte midagi ei kirjuta ja ei tea?

Madis
2 aastat tagasi
Reply to  Reelika.

Peatänavalt vaskule ja seal kohe nurga taga.

Sorry
2 aastat tagasi

Pisut teine teema, kuid kas keegi teab, miks helikopter jõuras pool ööd Herjavas? Magamatus ju samuti tervist hävitav.

nimi.113
2 aastat tagasi
Reply to  Sorry

kopter otsis kadunud seenelist ,ja leidis ,oleks mutil telf kaasas olnud poleks kopterit vaja olnud .

Madis
2 aastat tagasi

Palun veel Valget Daami.

Huvitav
2 aastat tagasi
Reply to  Madis

Seitse inimest tuhandetest. Oioi nüüd saame kõik homme surma. Minuarust on täiesti lubamatu iga päev sellist statistikat avaldada. Kelle huvides!? Grippi ja muudesse raskesti põetavatesse haigustesse jääb hooajal mitu korda rohkem, aga sellest küll iga päev ei teavitata. Miks?

prillikivi
2 aastat tagasi
Reply to  Huvitav

seitse inimest tuhandetest, tõepoolst nagu piisake meres….aga inimesele on antud ainult üks elu ja seda ei tahaks tõesti niisama lihtsalt käest ära anda.Kui minu kass seda ütleks, siis naeraksin talle näkku, öeldes, et mis sul viga, vana kõuts – sul ju üheksa elu-üks tuleb, teine läheb…aga mina pean seda hoidma nagu silmatera.

Huvitav
2 aastat tagasi
Reply to  prillikivi

Et sureb kohe maha jh? Ei teadnudki. Raske elada ei ole või, kui igat asja kardab?

prillikivi
2 aastat tagasi
Reply to  Huvitav

kassil või? on küll- vahel näitan talle valget hiirt ja hüppab teine laeni välja. Ma ei tea kuidas ta eelmises elus küll hakkama sai. Sorry….

To Huvitav
2 aastat tagasi
Reply to  Huvitav

Keegi ei sunni sind lugema, kui see info sul elada ei lase. .

Huvitav
2 aastat tagasi
Reply to  To Huvitav

Tõesti jh? Pealkiri jääb ikka silma ju. Asi pole lugemises, vaid mind häirib inimeste hirmutamine päevast päeva. Muust enam seltskonnas ei räägitagi. Paljud kardavad seda nagu mingit tohutult surmavat katku. See ei ole enam normaalne minuarust.

Tegelt
2 aastat tagasi
Reply to  Huvitav

Äkki peaks siis seltskonda valima, pole vaja kuskile liba-balti-ketti ronida koos teiste hirmunutega.
Närvide rahustuseks aitab piparmünditee ja meedia ignoreerimine.

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Tegelt

Teiesugustel vist polegi õigeid sõpru, kui iga väikse mure peale seltskonda vahetate?

prillikivi
2 aastat tagasi
Reply to  Madis

Hakka omale kostüümi otsima. Lähipävadel antakse teada millal ja kus nostalgiapäevad 2021 toimuvad…aga nad toimuvad. Äkki saab nõukaaegse passiga hakkama.

Vares
2 aastat tagasi

Tuli ära lõpux