Kesk- ja Reformierakonna juhatused toetavad presidendikandidaadina Alar Karist

Lääne Elu

info@le.ee

Alar Karis. Arhiiv

Keskerakonna juhatus andis erakonna volikogule soovituse toetada presidendikandidaadina endist riigikontrolöri ja praegust Eesti Rahva Muuseumi direktorit Alar Karist, edastas ERR.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles, et nii Alar Karis kui ka Tarmo Soomere on mõlemad väärikad ja tugevate kogemuste ning teadmistega kandidaadid, kuid laiapindsem ühisosa tundub täna olevat Karisel.

Loe lähemalt siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Suurepärane!
2 aastat tagasi

President pannakse kohale – no kenad ‘valimised’ siin Eesti riigis..

Mina
2 aastat tagasi

No Põlluaas kohe kindlasti mitte.

Nimi (vabatahtlik)
2 aastat tagasi

Kes meil siis valikus on? H. Põlluaas: plussiks on, et Ekre vist ainsa erakonnana on suutnud sirgjooneliselt käituda, rahvast kaasates ja edaspidi otsevalimist lubades mingi selge sõnumi anda. Paljude arvates on mees ise aga presidendiks kuidagi mage. Muusikast paraleeri tuues, selline “meie mehe” tüüpi maitsele. T.Soomere: oleks saanud üle hulga aja presidendi kelle ütlemistes huvitavaid ja teravmeelseid mõtteid ja tõsiteaduslikku tausta. Mõnede arvates liiga huvitavaid. A.Karis paistab rahustava loomuga, võib-olla seda ongi vaja, peale sõjakat. Palju on arvustatud juba L.Mere poolt meil kehtestatud presidendi kui valitsuse (poisikeste ja tüdrukute) karjase rolli. Aga kas praegu poleks just sellist vaja? Ehk rohkemgi… Loe rohkem »

Mhmh
2 aastat tagasi

Põlluaas mage?! Mulle tundub, et temas on rohkem sügavust kui arvatakse. Ühteaegu intuitiivne ja loogiliselt analüütiline. Ta on tasakaalukas ja rahulik, tema retoorika ei ole seni küll konflikte tekitanud. Aga tema võrdlemine “Meie mehega” on küll… mage.
Soomere paistab silma täispuhutud ego ja albi edevusega, Karisel on vist ka mingid vanad luukered kapis ja sidemed süvariigiga.

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  Mhmh

Mage jah, pole tütartki kasvatada osanud!

muha
2 aastat tagasi

karis peaks küllalt müürsep olema

juhatus
2 aastat tagasi

tankistid ja äraostetud tegelinskid

Aare Ja Tarvi
2 aastat tagasi

Eestlased on oma valiku ju ammu teinud –
Ainuke ja õige on Henn Põlluaas!

võta
2 aastat tagasi

üks ja viska teist

Abcmas
2 aastat tagasi
Reply to  võta

Peaasi,et kohusetäitja ametiaega ei pikendata.