10

Kesk- ja Reformierakonna juhatused toetavad presidendikandidaadina Alar Karist

Lääne Elu

info@le.ee

Alar Karis. Arhiiv

Keskerakonna juhatus andis erakonna volikogule soovituse toetada presidendikandidaadina endist riigikontrolöri ja praegust Eesti Rahva Muuseumi direktorit Alar Karist, edastas ERR.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles, et nii Alar Karis kui ka Tarmo Soomere on mõlemad väärikad ja tugevate kogemuste ning teadmistega kandidaadid, kuid laiapindsem ühisosa tundub täna olevat Karisel.

Loe lähemalt siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Suurepärane!
Suurepärane!

President pannakse kohale – no kenad ‘valimised’ siin Eesti riigis..

Mina
Mina

No Põlluaas kohe kindlasti mitte.

Nimi (vabatahtlik)
Nimi (vabatahtlik)
Kes meil siis valikus on? H. Põlluaas: plussiks on, et Ekre vist ainsa erakonnana on suutnud sirgjooneliselt käituda, rahvast kaasates ja edaspidi otsevalimist lubades mingi selge sõnumi anda. Paljude arvates on mees ise aga presidendiks kuidagi mage. Muusikast paraleeri tuues, selline “meie mehe” tüüpi maitsele. T.Soomere: oleks saanud üle hulga aja presidendi kelle ütlemistes huvitavaid ja teravmeelseid mõtteid ja tõsiteaduslikku tausta. Mõnede arvates liiga huvitavaid. A.Karis paistab rahustava loomuga, võib-olla seda ongi vaja, peale sõjakat. Palju on arvustatud juba L.Mere poolt meil kehtestatud presidendi kui valitsuse (poisikeste ja tüdrukute) karjase rolli. Aga kas praegu poleks just sellist vaja? Ehk rohkemgi… Loe rohkem »
muha
muha

karis peaks küllalt müürsep olema

Mhmh
Mhmh

Põlluaas mage?! Mulle tundub, et temas on rohkem sügavust kui arvatakse. Ühteaegu intuitiivne ja loogiliselt analüütiline. Ta on tasakaalukas ja rahulik, tema retoorika ei ole seni küll konflikte tekitanud. Aga tema võrdlemine “Meie mehega” on küll… mage.
Soomere paistab silma täispuhutud ego ja albi edevusega, Karisel on vist ka mingid vanad luukered kapis ja sidemed süvariigiga.

viloloog
viloloog

Mage jah, pole tütartki kasvatada osanud!

juhatus
juhatus

tankistid ja äraostetud tegelinskid

Aare Ja Tarvi
Aare Ja Tarvi

Eestlased on oma valiku ju ammu teinud –
Ainuke ja õige on Henn Põlluaas!

võta
võta

üks ja viska teist

Abcmas
Abcmas

Peaasi,et kohusetäitja ametiaega ei pikendata.

wpDiscuz