3

Lääne-Nigulas juhtus mootorrattaõnnetus

Lääne Elu

info@le.ee

20. augustil kl 18.19 juhtus liiklusõnnetuses Lääne-Nigula vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 49. kilomeetril, kus mootorratast Suzuki VX 800 juhtinud 47-aastane mees alustas möödasõitu, kuid kaotas kontrolli mootorratta üle ja kukkus.

Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Maasikas
Maasikas

Huvitav, kuidas inimesel läheb? Oli hull avarii?

Pook
Pook

Uimane ahto ka kipsis kuuldavasti. Sõitis jawaga mille sadula kurg virutas hunnikusse

Pamp
Pamp

No niisuguses vanuses ju möödasõitu ei tehta …….

wpDiscuz