Virtsu kogub rahvamaja toetuseks allkirju

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Virtsu kool. Foto: Urmas Lauri

Virtsu kool. Foto: Urmas Lauri

Virtsu arenguselts ja Virtsu kooli vilistlasi koondav ühing koguvad esmaspäevast allkirju Virtsu rahvamaja ja kultuurijuhi toetuseks.

Virtsu Vilistlaste MTÜ juhatuse esimees Karin Madisson ütles Lääne Elule, et allkirju kogutakse seoses Lääneranna vallavalitsuse plaaniga viia Virtsu kultuurijuhi ametikoht Virtsu arenguseltsi alt Kõmsi rahvamaja alla ja vähendada seltsi toetust. Madisson ütles, et Lääneranna vallavalitsus andis oma plaanist neile teada, ilma et oleks põhjendanud, kuidas see Virtsu elu paremaks teeb.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pole hullu
2 aastat tagasi

Kui kool kinni läheb on seal ruumi kahe seltsimaja jagu.

voh
2 aastat tagasi

elagu Virtsu.

läänlane
2 aastat tagasi

Hea on näha, et Virtsu inimesed on aktiivseks muutunud. Virtsu on pärl, mis Peksari ajal kahjuks maha lasti käia. Edu Virtsule!

aksel
2 aastat tagasi
Reply to  läänlane

Sa oled asjast väga kaugel,Virtsu oli Hanila valla ajal ainuke koht vallas mis tähelepanu sai,ülejäänud vald oli tähelepanuta,muidugi on ta seda ka praegu. Nüüd on lihtsalt tähelepanu lihulal.

to Aksel
2 aastat tagasi
Reply to  aksel

Virtsu võitles ka oma kogukonnaga Hanila valla ajal ja ka nüüd, isegi Swedbanga vastu, kui seal kus sina elad, on passiivne seltskond, siis see juba rohkem sinu mure

aksel
2 aastat tagasi
Reply to  to Aksel

mina ei muretsegi, mida vähem riik ja kov sekkub inimeste tegemistesse seda parem, põhimõtteliselt ei oleks neid valdasid üldse vaja, ütle miks nad on kasulikud??