Osalejate piirarvu vähendamine Haapsalu festivalikorraldajaid ei heiduta

2019. aasta HÕFFi avamine. Foto: Markus Sein

2019. aasta HÕFFi avamine. Praeguse seisuga võib Haapsalu kultuurikeskuse saali peaaegu välja müüa, vaid 11 kohta peavad tühjaks jääma. Foto: Markus Sein

Valitsus otsustas, et 2. augustist võivad nakkusohutuse kontrollita osaleda väliüritustel kuni 1500 inimest ja siseüritustel kuni 500 inimest, festivalide korraldajate sõnul piirarvude vähenemine neid veel ei mõjuta.

Piirangute kehtimise ajal toimub augustis Haapsalus kaks suuremat üritust: 13.–15. augustil õudusfilmide festival ja 20.–22. augustil Valge Daami aeg. Mõlema ürituse korraldajad ütlesid kui ühest suust, et praegu neid piirarvude vähenemine veel ei mõjuta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
3 aastat tagasi

Praegusel kolmanda laine alguse ajal võivad ainult lamemaalased massiüritusi külastada ! Kui maailmas on haigestunuid ka kahe süsti saanute hulgas siis see vaktsineerimistõend on ainult mingi väärtuseta paber !

Mida v.
3 aastat tagasi

Kui see vaktsineeritu on ka võimeline nakatuma, siis peab ju mõlemalt nii vaktsiini saanult, kui ka mitte saanul enne kontserdile pääsemist küsima negatiivse testitulemuse. Nii hoiab olemise kõigile turvalise.

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Mida v.

Aga vat mõni vaktsineeritu teeb imestusest suured silmad, et miks tema peab end testima.

Nojaa
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Meil jah, mujal euroopas mõnes riigis juba seda topelttõhusust rakendatakse ka ju. Keegi ei imesta.

Võibolla
3 aastat tagasi
Reply to  Mida v.

Tulevad liiga suured kasumid, raha raske peitma hakata