1

Läänemaale lisandus kolm koroonaviirusega nakatunut

Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna
Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna

Ööpäevaga analüüsiti 42 läänlase koroonaviiruse teste, millest kolm ehk 7,14% osutus positiivseks.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 48,91. Maakondade võrdluses on Läänemaa 8. kohal. Kõrgeim on näit Pärnumaal (102,11) ja madalaim Hiiumaal (10,74). Eestis keskmiselt on näit 62.

Üle Eesti analüüsiti ööpäeva jooksul 2698 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 121 ehk 4,5% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 51 inimesel. 36 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Pärnumaale lisandus 23, Tartumaale 22, Ida-Virumaale 7, Lääne- ja Lääne-Virumaale 3, Rapla- ja Valgamaale 2, Jõgeva-, Järva-, Põlva-, Viljandi- ja Võrumaale 1 uus nakkusjuht. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. 3 juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Ööpäeva jooksul avati 8 uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 20 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 57 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 10 inimest (50%).

Ööpäeva jooksul manustati 6916 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 608 902 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 532 767 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 55,1%.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
SaeMees
SaeMees

Augusti algul jälle 1000 päewas? 😍

wpDiscuz