Läänemaale uusi nakatunuid ei lisandunud

Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna
Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna

Ööpäevaga analüüsiti 19 läänlase koroonaviiruse teste, millest ükski ei olnud nakkusega.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 14,67. Selle näitajaga on Läänemaa maakondade võrdluses 12. kohal. Madalaim on näit Saaremaal (9,07) ja kõrgeim Raplamaal (66,1). Eestis keskmiselt on näit 40,2.

Üle Eesti analüüsiti ööpäeva jooksul 3500 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 54 ehk 1,5% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 29 inimesel. 18 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Võrumaale lisandus seitse, Tartu-, Põlva-, Pärnu-, ja Ida-Virumaale kolm, Viljandimaale kaks, Järva- ja Raplamaale üks uus nakkusjuht. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Kahel juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 2 uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 21 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 63 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 12 inimest (57%).

Ööpäeva jooksul manustati 4466 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 585 402 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 495 800 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 53,2%.

Läänemaal on vaktsineerimine lõpetatud 9054 inimesel, kuur on pooleli 774 läänlasel.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments