Nädalavahetusel lõhuti noortekeskuse aken

Lääne Elu

info@le.ee

Möödunud nädalal sai Haapsalu politsei 39 väljakutset, alustas kaks kriminaalmenetlust ja 47 väärteomenetlust, millest suurem osa olid erinevad liiklusrikkumised.

3. juuli ööl vastu 4. juulit lõhkus seni tuvastamata isik Wiedemanni tänava noortekeskuse aknad.

Juhtunu täpsemad asjaolud on politseil veel selgitamisel.

Ööl vastu 29. juunit lõhkus 41-aastane mees Uuemõisas Bolt tõukeratta. Politsei pidas mehe kinni ning tema suhtes alustati väärteomenetlust.

Sama päeva õhtul juhtus Perakülas liiklusõnnetus, kus 25-aastase mees tegi järsu manöövri ATVga, misõttu kukkus kaasreisija sõidukilt maha. Kiirabi viis kaasreisija haiglasse tervisekontrolli. Kumbki sõidukil viibinud meesterahvastest kiivrit ei kandnud.

Politsei soovitab kõikidel täiskasvanutel kasutada iga sõiduvahendi puhul turvavarustust. Kiivri olemasolu nii jalgrattal, kergliikuril kui ka ATVga liigeldes võib õnnetuse korral päästa rasketest vigastustest.

9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mis toimub
1 aasta tagasi

igal pool põletatakse ja nüüd mingi laamendamised ka toimuma? ise igatahes investeerin turvavarustusse jälgimisseadete näol elamise juures, ning võite ka kindlad olla et politseid vähemasti esimese asjana ei kutsu kui isiklikult peale satun

Eino
1 aasta tagasi
Reply to  mis toimub

mis põletatakse, pekstakse ja tapetakse ka veel peale selle. Päris turvaline linnake tundub, aga reaalsus on hoopis teine. Haapsalus on hea sildi võiks seniks maha võtta, kuni mõni politseikapten leitakse, kes linnas korra majja lööb.

Eino
1 aasta tagasi
Reply to  Eino

Miinusepanija, halloo, väikelinnas on poole aastaga olnud mitu tapmist ja korduvad peksmised noorte kamba poolt, pluss lisades veel röövkallaletungid kaubamajas ja kastani poe ees, siis mida miinustad pimesikk haugimälu? Kõik on kenasti korras või?

hah
1 aasta tagasi
Reply to  Eino

arvad mundrimehed või nende p.lakkujad ei käi lugemas artikleid kus neist juttu võib olla

Eino
1 aasta tagasi
Reply to  hah

Seda ka jah 🙂 Pigem arvan, et sellised silmaklappidega tegelased, kes ei taha ja kardavad kuuldagi, et kõik pahasti on.

noh
1 aasta tagasi

kellele nüüd see noortekeskus ette jäi,, jaanipidustused venisid kuidagi pikaks et katus aidaa või

En.
1 aasta tagasi
Reply to  noh

Võib olla ei teadnud akende purustaja, et endises vangimajas või 8-klassilise kooli töökojas on noortekeskus? Haapsalus on üldse vähe samas kohas püsivaid asutusi. Täna raekoda, homme muuseum, täna sanatoorium, homme kohtumaja, täna polikliinik, homme elumaja jne. Pika viha pidajail võib sassi minna.

Pamp
1 aasta tagasi
Reply to  En.

Täna kohtunik , homme juba advokaat ………

Sass S
1 aasta tagasi
Reply to  noh

Sindrinahk selline , lasi akna katki ! Kes tegi , eks ikka Toots .