Galerii: tennisemängijad tähistasid Haapsalu tennise 90. sünnipäeva puureketiturniiriga

Avatar

Elen Freivald

elen@le.ee

Urmas Sukles vastamisi Jaanus Karilaiuga. Foto: Elen Freivald
Haapsalu linnapea Urmas Sukles mängis puureketiturniiril avamängu Jaanus Karilaiu vastu. Foto: Elen Freivald

Puureketiturniiriga tähistati Haapsalu tennise 90. sünnipäeva nii nagu 30ndatel kombeks – reketid olid puust ja riietusstiil oli valge.

Turniirist võtsid osa poliitikud, noored tippsportlased ja igas vanuses tennisemängijad.

Ürituse ametlik kava oli korraldaja Vello Kuhi sõnul planeeritud kahest kuueni, mil mängitakse tennist just puureketiga. Keskpäevaks oli korraldaja sõnul end kirja pannud 26 meest ja 25 naist. Kuhi nentis ka, et turniir oli plaanis korraldada möödunud aasta, kuid koroona tõttu lükati üritus aasta edasi.

Puureketiturniiri juhatasid sisse Haapsalu linnapea Urmas Sukles ja linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid. Mäng pakkus elevust nii mängijatele endile kui ka publikule. Sümboolse võidu saavutas Karilaid seisuga 6:3.

Seejärel mängisid omavahel nooremad: äsja profikarjääri lõpetanud Jürgen Zopp ja tulevane lootustandev tennisist Johannes Seeman. Kuhi sõnul on Seemanite perekonnal ka juured just Haapsalust. Noorte mängus pälvis võidu Zopp 6:2.

Puureketiturniiri peetakse tänavu Haapsalu Krahviaias teist korda. Viimati peeti üritust 2015, kui Haapsalu tennis sai 85aastaseks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz