2

Läänemaale uusi nakatunuid ei lisandunud

Avatar

Andra Kirna

andra@le.ee

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3009 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 25 ehk 0,8% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 12 inimesel. Ida-Virumaale lisandus 5, Järvamaale, Lääne-Virumaale, Pärnumaale, Raplamaale, Saaremaale, Tartumaale ja Valgamaale 1. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Ühel juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 42,89 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 1,2%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid 7, haiglaravi vajab 40 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 64 aastat. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud.

Ööpäeva jooksul manustati 5875 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 548 964 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 409 445 inimesel. Üle 70-aastastest on vähemalt üks kord vaktsineeritud 67,3%. 70+ vanusegruppi on üle 60% vaktsineeritud kõikides maakondades, välja arvatud Ida-Virumaal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
muidumees
muidumees

Muidugi puhas,sest Haapsalus võetakse proove üle päeva.

maestro
maestro

Haapsalu on jälle puhas!
Kui nüüd alkoturistid miskit uut viirust ei too!!!???

wpDiscuz