COVID-19: Läänemaale uusi nakkusjuhte ei lisandunud

Lääne Elu

info@le.ee

Proovivõtupunkt Haapsalus. Malle-Liisa Raigla

Ööpäevaga lisandus 30 positiivset testi, Läänemaal testitutest ei avastatud ühtegi positiivset juhtu.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3921 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 30 ehk 0,8% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 13 inimesel. Ida-Virumaale lisandus 4, Tartumaale 3, Raplamaale 2, Hiiumaale, Järvamaale, Lääne-Virumaale, Pärnumaale, Saaremaale, Viljandimaale ja Võrumaale 1. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Ühel juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 53,65 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 1,4%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid 7, haiglaravi vajab 50 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 67 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 35 inimest (70%). Ööpäeva jooksul uusi surmajuhtumeid ei lisandunud.

Ööpäeva jooksul manustati 14 040 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 540 837 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 391 171 inimesel. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 67,1%. 70+ vanusegruppi on üle 60% vaktsineeritud kõikides maakondades, välja arvatud Ida-Virumaal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments