Risti bussijaama ehitus algab juulis

Risti bussijaama eskiis. Eskiis ei ole veel lõplik, sest kogukonnakogu soovib suuremaid aknaid.

Risti bussijaama eskiis.

Risti uue bussipeatuse ehitus algab tõenäoliselt juulis. Lääne-Nigula abivallavanem Taivo Kaus ütles, et bussijaama ehitushange on kohe üles minemas. Hange on üleval 25 päeva, seejärel tuleb hankeid hinnata. „On ka ooteajad. Tõenäoliselt hakkab ehitus juuli teises pooles,” ütles Kaus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
eriline kant suurte rahvahulkadega?
2 aastat tagasi

Selline “linn” kohe ja ehitatakse uus “kultuurimaja”. Miks? Igal pool mujal on bussiputkad ja käib küll.

reisija
2 aastat tagasi

Olen sõitnud tänaseks 7aasta vältel järjest iga nädal korra Haaps. ja tagasi–järeldus sellest bussipeatusest on, et reisijaid iga kord üldse peale ei tule ja katusealune on olemas ,kui peaks lausvihm olema. Nädalalõputi ja sügisel marja-seeneajal on mõni inimene rohkem ehk ootamas.
Soovitus vallale, enne kui sellisele objektile kulutate, tehke väike uurimus bussifirmadest sõidu kasutajate kohta sellest peatusest, äkki järeldate, et on mõni muu vajadus olulisem kuhu kulutada

Jaanus
2 aastat tagasi

Nüüd saavadki “linnavurled” soojas vesiklosetis pissil käia ja kohalikud noorsandid oma oskusi grafiti näol ning julgustükke preilnatele näidata. Ah jaa, vallavalitsus peab valvuri palkama, kes ööpäev läbi valvet peab ja hängima kippuvad isiksused minema peletab…

Ristikas
2 aastat tagasi
Reply to  Jaanus

Ära muretse, seal on videovalve.

Jaanus
2 aastat tagasi
Reply to  Ristikas

Ega kaamera hängijaid minema ei aja ega takista lolluste tegemist ning ega kaamera tasuta pole, lisaks peab keegi tundide viisi kaamera salvestusi läbi vaatama. Tõmbad kapuutsi üle kõrvade nagu pahadel kombeks ja tee kindlaks, kes tegi. Seega pole kaamera mingi võluvits, mis kõikasjad korda paneb. Salvestiste läbivaataja tahab samuti palka saada. Seega nokk kinni saba lahti.