Nädalaga tuvastas politsei 37 liiklusrikkumist

Politsei. Foto: Arvo Tarmula
Politsei. Foto: Arvo Tarmula

Nädal jooksul sai Haapsalu politsei 11 väljakutset. Neljal korral alustati kriminaalmenetlust ja 41 korral väärteomenetlust, millest 37 puhul oli tegu liiklusalaste rikkumistega. Ühtegi lähisuhtevägivalla juhtumit ei registreeritud.

18. mail sõitis 64-aastane mees Lääne-Nigula vallas mootorrattaga kurvist välja.20. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Haapsalus juhtis 65-aastane alkoholijoobes mees sõiduautot Peugeot.

Liikluses tuvastasid politseinikud 21 autojuhti, kes ületasid lubatud piirkiirust. Kolme autojuhi suhtes alustati väärteomenetlust seoses kõrvaliste tegevustega auto roolis. „Tuletame meelde, et sõltumata juhi sõidukogemusest tuleb liikluses olla tähelepanelik. Kõik kõrvaltegevused hajutavad autojuhi tähelepanud ning suurendavad ohtu õnnetusse sattuda,” ütles Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juht Meelis Laurmann.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments