Muinasjutukonverents lükkub septembrisse

Jutuvestja Piret Päär rääkis sellest, et muinasjutud muudavad rasked olukorrad kergemaks. Arvo Tarmula
Jutuvestja Piret Päär 2019. aastal muinasjutukonverentsil. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu raamatukogu otsustas 8. juunile planeeritud muinasjutukonverentsi lükata täpselt kolm kuud edasi ehk 8. septembrile. Konverentsi toimumiskoht jääb samaks – Haapsalu kultuurikeskuse rõdusaal.

„Leiame, et juuni algus ei ole konverentsi läbiviimiseks veel piisavalt turvaline ning suvi annab võimaluse viirusel veelgi enam taanduda ja kõigil soovijatel on võimalus enda vaktsiinidoosid kätte saada,” teatas raamatukogu lugejakoolituse spetsialist Liina Valdre.

Valdre lisas, et lisaks põnevatele ettekannetele on muinasjutukonverentsi oluline osa olnud suhtlus, mis on maske kandes ja distantsi hoides pärsitud.

Konverentsi lükkamine sügisesse annab raamatukogule ka võimaluse esinejate nimekirja täiendada. Praeguse seisuga on konverentsile esinema tulemas Risto Järv, Piret Päär, Juhani Püttsepp, Tiina Vähi ja Krista Kumberg.

Muinasjutukonverents on tänavu pühendatud metsale ja muinasjuttudele ning kannab alapealkirja „Miks mets kohiseb?”.

Muinasjutukonverents toimus Haapsalus esimest korda 2009. aastal. Konverents on suunatud laste lugemise juhtidele – lapsevanematele, pedagoogidele, raamatukoguhoidjatele, huvijuhtidele, loovtegevuse juhtidele ja noorsootöötajatele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments