Läänemaa JK alistas põnevas mängus FC Tallinna

Pühapäevase mängu algkooseis. Foto Mario Degtjov
Pühapäevase mängu algkooseis. Foto Mario Degtjov

Pühapäeval pidas Läänemaa jalgpalliklubi esiliiga B-s mängiv esindusmeeskond hooaja esimese kodumängu. Külla tuli liiga debütant FC Tallinn. Mõlema võistkonna jaoks oli see esimene omavaheline kohtumine.

Mäng peeti Haapsalu linnastaadioni peaväljakul, mille naturaalne murukate on sel aastal talvekülmadest korralikult kahjustada saanud. Haapsalu linna spordibaaside haldusjuht Alar Källe sõnul lastakse üldjuhul muruväjak kasutusse alles peale kolmandat niitmist. Eilsele mängule tehti seekord erand, sest kohalik kunstmuruväljak on vähendatud mõõtmetega ega kvalifitseeru seetõttu kõrgema liiga mängude pidamiseks.

Külalisvõistkond suutis skoori avada juba teisel minutil. Kahekümne ühe minuti jooksul sahises kodumeeskonna võrk kokku kolmel korral ning jäädi 0:3 kaotusseisu. Läänlased suutsid siiski mängu käima saada ning poolajale minnes oli tablool juba 2:3.

61. minutil löödi viigivärav. Kuus minutit hiljem teenisid pealinlased penalti, mille Läänemaa väravavaht Hendrik Siht edukalt tõrjus. Kahtlemata andis see läänlastele juurde indu võitu taga ajada. Seda ka suudeti. Ülipõnev mäng võideti tulemusega 5:3.

Väravatega panustasid Andres Dobõšev-Proosväli, Martin Salf ja Juhan Jograf Siim (kübaratrikk ehk kolm väravat).

Tegemist oli hooaja kolmanda mängu ning võistkonna teise võiduga. Tabelisse saadud kuue punktiga ollakse hetkel kolmandal positsioonil.

Järgmine mäng peetakse 23. mail Viimsis. Mais toimuvad mängud ilma pealtvaatajateta.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments