Haapsalu plaanib ühendada linnavalitsuse ja riigimaja

Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsusel on plaan kolida Posti tänava hoonest lossiplatsi äärde politseimaja kõrvale ja ühendada linnavalitsuse hoone riigimajaga.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles ütles, et uue linnavalitsuse maja laenurahaga ehitamine on ebatõenäoline, kuid linn on rääkinud Riigi Kinnisvara ASiga, et ühendada plaanitav riigimaja ja linnavalitsus.

Suklese sõnul on praegu plaan selline, et riik ehitab lossiplatsile uue ökonoomse maja ja linn hakkab re

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mäletan
2 aastat tagasi

et vahepeal käisid kõvad jutud ametkondade hajutamisest ja erinevatesse asumitesse viimisest, st maale ja inimestele lähemale, kuna enamus asjaajamist käib IT-s, siis ei ole ka asukoht tähtis. Linnavalitsuse võiks kolida Uuemõisa lossi, lasteaed ja algkool aga ressursi kokkuhoiuks linna koolide ja lasteaedade vahel ära jagada, linnahoonesse , aga laste -ja noortemaja sobiks küll.

komissar Paio ,
1 aasta tagasi
Reply to  mäletan

Oot , kas katuse rahad on mulle makstud või , äh ……

noh
2 aastat tagasi

Tahaks seda maja arhitektuurilist lahendust näha?Arvata on ,et tuleb jälle mingisugune kuudi taoline aga selle eest energijasäästlik.Vanalinna ehitatava hoone nõudmisi seal vaevalt hakatakse peensusteni järgima,sest linnavalitsusele ju ehitatakse aga kui eraomanik vanalinna midagi ehitab või renoveerib siis needsamused linnaametnikud käivad näpuga järge ajamas mida ja kuidas tohib. Ehe näide, Wiedemani gümnaasiumi spordihoone,karp keset vanalinna

sinna
2 aastat tagasi

parteimajja võiks vanadekodu teha, muudkui räägitakse , et kõik inimeste heaolu heaks , et saaks väärikalt vananeda jne, näidake eeskuju, tehke ära, ise võiksite kodutööl olla, niikuinii olete enamusajast objektil

Lutikas
2 aastat tagasi

Sinna praeguse linnaviletsuse hoonesse võiks kolida Lidl

maestro
2 aastat tagasi

parteimaja ongi kõlbmatu ehitus.
Selle asemele üks pilvelõhkuja

Vilistlane
2 aastat tagasi

Mis saab Kuuse 1 majast:)

Ants
2 aastat tagasi

Sukles tahab enne lahkumist vanalinna endale mausoleoumi püstitada. Tasub enne Salumäelt luba küsida, äkki on kirikumeestel teised plaanid selle linnaga.

no ju
2 aastat tagasi

lossihoov on tühi ja kirik ka ja piiskopp tahab piiskopKONNA keskust, minge kõik sinna lossihoovi, on usk , võim ja õhumüümine kõik koos ja peale vaja raha uue kolossi ehitamiseks ja piiskopp käib niikuinii igal üritusel vett pritsimas ja õnnistamas, asi see linnapea ka olla ei ole

Klaara
2 aastat tagasi

Asi klaar. Parteimaja krunti on tarvis ärimeestele, sinna mahub ilusasti üks parajalt kõrge kaubanduspind koos maa-aluse parklaga püsti panna. Murulapid ja laste mänguväljak tuleb muidugi korralikult kivide ja asfaldiga katta.

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  Klaara

see pole ainuke mänguväljak linnas, ära põe. Uute projektide vastu pole vaja olla, vaata seda vana maja ise. Sellise tahad linnas püsti jätta või?