3

Läänemaale lisandus kolm koroonaviirusega nakatunut

Koroonatestimine. Foto: Malle-Liisa Raigla
Koroonatestimine. Foto: Malle-Liisa Raigla

Ööpäevaga analüüsiti 57 läänlase koroonaviiruse teste, millest kolm ehk 5,26% osutus positiivseks.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 264,1. Selle näitajaga on Läänemaa maakondade võrdluses 7. kohal.

Kõrgeim on haigestumusnäit Ida-Virumaal (640,6) ja madalaim Hiiumaal (64,4). Eestis keskmiselt on näit 343,6.

Üle Eesti analüüsiti ööpäeva jooksul 4711 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 371 ehk 7,9% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 138 inimesel. 101 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 94, Tartumaale 48, Pärnumaale 38, Valga- ja Viljandimaale 10 uut nakkusjuhtu. Lääne-Virumaale lisandus 6, Põlva- ja Saaremaale 5, Võrumaale 4, Jõgeva- ja Läänemaale 3, Järvamaale 2 ja Raplamaale 1 uut positiivset testitulemust. Hiiumaale uusi nakkusjuhte ei lisandunud. 4 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid kokku 23, haiglaravi vajab 258 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 66 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 177 inimest (68%).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Para Doks
Para Doks

See jama ei lõpe niipea. Tulekul on India mutatsioon, mis on 60% nakkavam kui Briti variant ja 260% nakkavam kui algne Wuhani viirus. Haigestuvad ka vaktsineeritud, kuigi kergemalt, ning levitavad omakorda viirust edasi. Seega hoidke piip ja prillid!

maestro
maestro

kus need 3 haiget on !?
Koluvere, Uuemõisa või Hooldekodu!

Võsa Villem
Võsa Villem

Varsti saab kohvikusse ja loomaaeda, sealt saad täpsemat infi, kui iga inimese käest küsid.

wpDiscuz