0

Haapsalu Veevärk AS teatab, et seoses vee- ja kanalisatsiooni liitumispunktide rajamisega Kalda tänaval on teisipäeval, 4. mail liikluspiirang Kalda tänaval.

Avatar

oie.riives

oieri60@gmail.com

Haapsalu Veevärk AS teatab, et seoses vee- ja kanalisatsiooni liitumispunktide rajamisega Kalda tänaval on teisipäeval, 4. mail liikluspiirang Kalda tänaval (lõigus Jaama tn ringristmikult kuni Kreutzwaldi tn ristmikuni) kl 8–17. Samal tänavalõigul elavatel klientidel on sel ajal veekatkestus kl 10–15.
Palume vabandust võimalike ebameeldivuste pärast ning jääme lootma teie mõistvale suhtumisele.
Haapsalu Veevärk AS

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz