Läänemaale lisandus 17 koroonaviirusega nakatunut

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 7031 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 1250 ehk 17,7% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 767 inimesel. 580 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.
Ida-Virumaale lisandus 107, Lääne-Virumaale 87, Tartumaale 49, Viljandimaale 33, Saaremaale 32, Rapla- ja Jõgevamaale 23 uut positiivset testi. Läänemaale lisandus 17, Valgamaale 13, Pärnumaale 12, Võrumaale 11, Põlvamaale 8, Hiiumaale 4 ja Järvamaale 2 uut nakkusjuhtu. 62 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.
Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 1531,1 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 19,8%. Läänemaal on haigestumusnäitaja 1277.
Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid kokku 90, haiglaravi vajab 656 patsienti, nendest intensiivravi vajab 72 patsienti, kellest omakorda juhitaval hingamisel on 50 inimest.
Ööpäeva jooksul surid 11 inimest, neist kaks 91-aastast, kaks 90-aastast ja kaks 82-aastast naist ning 82-, 80-, 78-, 61- ja 59-aastane mees. Kokku on Eestis surnud 780 koroonaviirusega nakatunud inimest.
Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 163 936 inimesele, kaks doosi on saanud 56 946 inimest.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
3 aastat tagasi

Vähemalt on nüüd põhjust Lääne Elu paberlehte osta…
2 viimast lehekülge on ainult surmakuulutused…

Hmm
3 aastat tagasi

Noh pole hullu enam midagi. Kas piirangud hakkasid mõjuma, või on inimesed ise hoidlikumaks hakanud. Kui aga testima üldsegi ei läheks, kaoks leheveergudelt see paanikakülvamibe ka vast ära

Pole aimugi?n
3 aastat tagasi

Kus need kolded asuvad?

Covid
3 aastat tagasi

Õudus Läänemaal jätkub nii nagu kogu Eestis! Surm,ahastus,purunenud maailmad ja lõpu kakofoonia.Jääb arusaamatuks ,et poliitikutel jätkub veel ülbust varastada,õiendada ja näidata sõrmega. Miks puudub Eestis juht kes liidaks rahva? Miks ei suuda valitsus ja meedia peale õudust külvavate artikklite luua ka muud kuvandit?( see on kestnud üle aasta!) Ja lõpetuseks küsin,kas sina politiik arvad ,et suvel lukus olev rahvas tahab sügisel rõõmuga valida,keda?

Hea Okkupant
3 aastat tagasi
Reply to  Covid

Miks, miks? Tahavad lollid hirmutada, neid, kes on vaja osta, ja ise elada hästi juudi demokraatiaga. Isegi pagana kommunistide ajal estlasel oli oma kultuur, nüüd, ja varsti ei jaa midagi – vot kuidas sina lähed laulupidu päeval maskiga laulama, näiteks? Ei tohi! Onu Rokfeller ei luba kogunema : istu kodus ja vaata teler

noh ja
3 aastat tagasi
Reply to  Hea Okkupant

Muidugi ma vaatab ka teler, praegu suusavõistlused ja küpsetab ka plaadikook marjadega. Kevad algas, varsti õue 2km kõndima

õpipoiss
3 aastat tagasi
Reply to  noh ja

küll sina oled üks tubli eesti naine-muudkui küpsetad ja küpsetad.

Ikka randa.
3 aastat tagasi
Reply to  õpipoiss

Ranna hooaeg läheneb. Ega niipalju ka ei tohi küpsetisi süüa!

õpipoiss
3 aastat tagasi
Reply to  Ikka randa.

Mina ise ei küpseta, aga mulle kogu aeg pakutakse netis,ükskõik kuhu lehele lähen jookseb tekstisõnum-Kasutame küpsiseid.Kui jätkad meie lehekülje kasutamist, tähendab see, et nõustud küpsiste kasutamisega. Hea, et meelde tuletasid ja signaali andsid, hakkan nüüd julmalt ja külmalt ära ütlema. Olge muhedad-20,märts on rahvusvaheline rõõmupäev.

Harald joob täna
3 aastat tagasi
Reply to  Hea Okkupant

Pole koroonat või on? Ei teagi enam. Äkki ikkagi on 5 G hiinlaste värk. Või on mingi spekulatsioon või mui selline?

õpipoiss
3 aastat tagasi
Reply to  Covid

Valitsuses on targad inimesed ja mäletavad, et kõigepealt korruta ja jaga, seejärel liida ja lahuta.