1

Läänemaale lisandus neli koroonaviirusega nakatunut

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5513 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 717 ehk 13% testide koguarvust.

Läänemaale lisandus neli koroonaviirusega nakatunut. Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 239,7, mis on Eesti maakondadest madalaim. Eestis keskmiselt on näit 576,1.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 306 inimesel. 232 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 97, Tartumaale 72, Pärnumaale 35, Järvamaale 31, Saaremaale 27, Raplamaale 26, Võrumaale 23 uut positiivset testi. Põlva-, Jõgeva- ja Lääne-Virumaale lisandus 18, Viljandimaale 11, Valgamaale 8, Lääne- ja Hiiumaale 4 uut nakkusjuhtu. 19 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Haiglaravi vajab 451 patsienti.

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 44 486 inimesele, kaks doosi on saanud 21 312 inimest. Läänemaal on vähemalt ühe vaktsiinidoosi saanud 792 inimest, neist 393 on vaktsineerimine lõpetatud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mõtleja
Mõtleja

Kui olen näiteks 5 kuud tagasi enese teadmata kergelt selle koroona läbi põdenud ja kui nüüd satun lähikondaktsena proovi andma positiivse, siis kas ma olen ikka uus nakatunu?! Olen kuulnud, et proov võib peale põdemist veel päris kaua posotiivne olla, aga oled ohutu. Kas see proov tõstab nakatunute arvu? Kuidas selliseid proove eristatalse, kui vereproovi ei tehta?! Või olen millestki valesti aru saanud…

wpDiscuz