Politsei tabas suitsetava ja alkoholi tarvitava noore

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Haapsalu politsei alustas möödunud nädalal Läänemaal 19 väärteomenetlust, millest 13 olid liiklusalased.

Lisaks sellele alustati üks väärtegu, sest alaealine tarvitas tubakatooteid ja üks väärteoasi selles, et alaealine tarbis alkoholi.

„Tuletan meelde, et alla 18-aastane ei tohi tarvitada ei tubakatooteid ega alkoholi sisaldavaid tooteid. Nähes suitsetavaid või joobes alaealisi on mõistlik teavitada sellest politseid, helistades häirekeskuse numbrile 112. Seda põhjusel, et sõltuvusaineid tarvitav nooruk on abivajav laps, kes võib lisaks pere toetusele vajada ka näiteks kooli ja lastekaitse abi, et suunata noort õigele teele ja ennast rohkem mitte kahjustama. Samas huvitab politseid alati ka see, kust ja kuidas alkohol või tubakatooted noore kätte jõudsid. Täiskasvanu, kes ostab või võimaldab alaealisel sõltuvsaineid osta, saab võtta vastutusele,” ütles Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanem Indrek Tohter.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Küsimus
3 aastat tagasi

Kas see on siis kõik, milleks võimelised ollakse?

mõngel
3 aastat tagasi

mida muudab trahv? kui see on tänapäeva mood ja popp, 18 aastane suitsetav noor on ka rõve….

kodust
3 aastat tagasi
Reply to  mõngel

Üldse pole pop, need suitsetajad pole lihtsalt asju endale selgeks teinud – see ei ole pop. Ajast maas oma mõtlemisega, mõned jäävad ikka maha oma mõtetega, pole parata.

ehh
2 aastat tagasi
Reply to  kodust

küllap tõmbas elektroonilist. sigarette olen ikka viimased aastad väga vähe koolijütsidel näpus näinud

muidugi
3 aastat tagasi

väga hea pealkiri. Näitab, et Eesti politsei ei pelga tööd! Isegi leht kirjutab. Küllap keegi saab ka medali- sest tabati ju ikkagi suitsetav ja purjutav nooruk!
Seda ei juhtu ju iga päev!

Khm..
3 aastat tagasi
Reply to  muidugi

Jah, mõtlesin just sama kirjutada! Üks suitsetav ja purjutav alaealine on kätte saadud, loodetavasti kutsutakse vähemalt päti tabaja (või kui mitte tema, siis LE ajakirjanik, kes kogu õudusest rahvast teavitanud on) Roosiaia vastuvõtule!

noor tunnetabki nii
3 aastat tagasi
Reply to  muidugi

Milleks iroonia politsei aadressil? Et nagu las suitsetavad? Sellepärast suitsetavadki, et ükskõiksus ruulib. Palju õnne siis.

ema
3 aastat tagasi

kui Politseid soovib suitsetavaid alaealisi , siis käigu koolipäevadel peale kolmandat tundi staadionil. See on ulme kuidas 13-14 aastased suitsetavad.