Galerii: Palivere lapsed olid öösel lasteaias

Lääne Elu

info@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 10
Lapsed käisid öösel ka lõket tegemas. Foto: Palivere lasteaed

Neljapäeval pidasid Palivere lasteaia põnnid kolmandat korda öölasteaeda. Kui varem on seda tehtud koos Linnamäe lasteaiaga, siis tänavu tuli öölasteaeda olude sunnil pidada eraldi.

Öölasteaed ei tähenda ainult lasteaias ööbimist, vaid pikka ja toredat päeva, mille lõpuks on võimalik ka ööseks lasteaeda magama jääda. Seekord algas üritus lahtiste uste päevaga, kus lapsed said tunni aja jooksul majas vabalt liikuda ja osa võtta neile huvi pakkuvaist tegevustest: näiteks osaleda võimlemisrajal, pimeorienteerumises, robootikas, kunsti- ja fotonurga tegevustes.

Seejärel mindi külla Palivere vabatahtlikele päästjatele, soolaleivakingiks laste pildid uuest majast. Et oleks põnevam, olid kohal ka Risti päästjad oma autoga, mida lastele tutvustati. Lasteaeda tagasi tulles ootas põnne hoovil lõke grillvorstide ja vahukommidega. Nagu ikka, peeti maha ka pidžaamadisko, üritus lõppes ühise hommikusöögiga saalis.

Kerda Ledis

Palivere lasteaia direktor

Fotod: Palivere lasteaed

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments