Läänemaale lisandus kaks koroonaviirusega nakatunut

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5326 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 690 ehk 13% testide koguarvust.

Läänemaale lisandus kaks koroonaviirusega nakatunut. Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 244,6, üle Eesti 529,8. Kõrgeim on haigestumise näit Ida-Virumaal (766,4) ja Pärnumaal (683,4).

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 383 inimesel. 304 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Pärnumaale lisandus 74, Tartumaale 54, Ida-Virumaale 40, Viljandimaale 30, Raplamaale 21, Saaremaale 20 ja Jõgevamaale 17 uut positiivset testi. Lääne-Virumaale lisandus 11, Võru- ja Põlvamaale lisandus 7, Valgamaale 5, Järvamaale 4, Lääne- ja Hiiumaale 2 uut nakkusjuhtu. 13 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Haiglaravi vajab 379 patsienti.

Eestis on COVID-19 vaktsineerimisi tehtud kokku 31 629, kaks doosi on saanud 6214 inimest. Läänemaal on ühe vaktsiinidoosi saanud 485 inimest ja vaktsineerimine on lõpetatud 111 inimesel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maestro
3 aastat tagasi

Kus elavad Läänemaa postiivsed?

Lähed
3 aastat tagasi
Reply to  maestro

hangude ja vikatitega omakohut läbi viima?

privaatsus
3 aastat tagasi
Reply to  maestro

Nad on oma kodudes.

Vist nii...
3 aastat tagasi
Reply to  privaatsus

Ja kodudes pole netti?? Ei saagi kirjutada, millises asutuses avastati.

Kummaline maailm
3 aastat tagasi

Neljapäeviti ikka nädala tipp. Kas nädalalõppude tihedam suhtlemine (s.h pidutsemine) jõuab neljapäevaks sümptomiteni? Inimesed võiksid ju sellest midagi õppida, kuid vist asjatu lootus…

Matemaatik
3 aastat tagasi

Rumalus ei anna häbeneda eks … nädalavahetusel antud testide vastused tulevad neljapäevaks mitte sümptomid

Kummaline maailm
3 aastat tagasi
Reply to  Matemaatik

oma testi vastust näed järgmise päeva hommikul digilugu.ee