Jaanus Karilaid: abielureferendum ajas valitsuse lõhki

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Peaminister Jüri Ratas (paremal, musta mütsiga) käis koos teiste keskerakondlastega tunamullu Haapsalus tegemas riigikogu valimiste kampaaniat. Urmas Lauri

Peaminister Jüri Ratas (paremal, musta mütsiga) käis koos teiste keskerakondlastega tunamullu Haapsalus tegemas riigikogu valimiste kampaaniat. Urmas Lauri

Riigikogu liige, Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid (Keskerakond) ütles, et peaminister astus tagasi korruptsioonikahtluse pärast, kuid oma osa oli ka oskamatul abielureferendumi korraldamisel.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
35 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
3 aastat tagasi

Käitus kui õige riigimees ja valetas sest tagasiastumise tegelik põhjus oli ikkagi ainult referendum !
Alde kõrge tegelinski käis Tallinnas ja ütles otsesõnu-keskerakond peab kõik tegema rahvaküsitluse ärajätmiseks !
Vaene Karilaid püüab nüüd seda jama suuga siluda !

tõestatud
3 aastat tagasi

süvariik on olemas ja toimetab

101
3 aastat tagasi

Krt, siin nii targad ja julged kõik , miks te siis ise riiki ei juhi .kähku valimistel kandideerima , õigeid otsuseid tegema.sellised pärlid vedelevad maas…

nii on
3 aastat tagasi

Eesti maine, liitlased- ainult see on oluline.Eesti inimesest ei räägi enam keegi.Vaene Eesti riik !

LGBT diktatuur tuleb
3 aastat tagasi

Karilaid tundus olevat suht aus inimene, aga võta näpust- reetis nii et silm ka ei pilkunud!
Inim-saast. kas keegi veel annab sellistele oma hääle???

Õudus kuubis
3 aastat tagasi

Kesk-kriminaal-erakond ja Rehvi-varaste-partei üheskoos valitsust tegemas…. naised eesotsas, siit on ainult üks suur p.sk tulemas Eesti rahvale!

vot siis, mis tuleb - on see parem?
3 aastat tagasi

Keskerakonna ja Reformierakonna valitsuse taktikepi all ootab meid lähiaastatel ees iseseisvuse täiendav loovutamine Brüsselile, vihakõneseaduse ehk liberaalse tsensuuri kehtestamine, homoagenda muutumine riiklikuks poliitikaks, üleeuroopalise immigratsioonipoliitika ja sundkvootide pealesurumine, ülikoolide ingliskeelestumine, uute majandust tapvate ja inimesi vaesemaks tegevate maksude kehtestamine, kodakondsus- ja keelepoliitika lõdvendamine, ukse avamine välismaisele odavtööjõule ja muu globalistlik agenda. Vot nii ilmselt lähebki – väga kurb.
Meie liberitel ei ole selgroogu, et kõige selle vastu seista, kahjuks, väga kahjuks.

Mmhm
3 aastat tagasi

Keskerakond ja Reformierakond kuuluvad mõlemad Euroopa Liidu ALDE fraktsiooni, kuhu kuuluvadki kõik liberaalsed-demokraatlikud erakonnad.
Kas ALDE liidrite Guy Verhofstadti ja ühe teise tüübi (nimi ei meenu) Rahvuslusejärgse Euroopa moodustamise manifesti olete lugenud? See on google otsinguga leitav, 64 lk selget eesti keelt.
Lugege!
Euroopaföderaliseerimine on eesmärk. Ainsaid takistajaid – rahvuskonservatiivseid jõudusid- peab igal moel häbistama. Euroopa vallutatakse ilma sõjata – ainult argumentide, veenmise ja hääletamisega.
Massimigratsioon, vihakõne seadustamine ja homoagenda kuuluvad samuti ALDE arsenali.

vot siis
3 aastat tagasi

Hea, et lõhki läks , see oli juba kohe vale valitsus , sest nii vildaka maailmavaatega kui EKRE ei saagi ega tohigi valitsusse kuuluda. Rahvas on neid valinud ,jah ,seda küll, kuid olgu riigikogus, mitte valitsuses.

xy.
3 aastat tagasi
Reply to  vot siis

Nüüd saad mütsi loopida pedigri-pal.

aga
3 aastat tagasi

kohe kui võim käes unustatakse kõik skandaalid. Mis on saanud Tallinna sadama korruptsioonijuhtumist, kas keegi üldse maletab, alles see oli ju. Nii need asjad käivadki.Kaua me seda riigikogu ülal peame, tsirkust võiks teha kodus oma raha eest….

naine
3 aastat tagasi

tõstavad nad jah pensioni, lausa 500 euro võrra kümne aasta jooksul.Seni aga pingutame parema tuleviku nimel.Kas tõesti on Eestimaaal veel inimesi,kes nende lubadusi usuvad ???