3

Harjumaa harrastussportlased käivad teiste maakondade spordisaalides

Panga spordikeskuse jõusaal. Urmas Lauri

Harjumaa ranged koroonapiirangud on sundinud harrastussportlasi üle maakonna piiri sõitma, et spordikeskusi külastada. Kui Harjumaal ja Ida-Virumaal on spordisaali uksed avatud ainult tippsportlastele, siis ümbritsevates maakondades on oodatud kõik, vahendas „Aktuaalne Kaamera”.

Sadakonna kilomeetri kaugusel Tallinnas asuvas Haapsalus on erinevate spordiväljakute kasutusajad enamasti kohalike poolt hõivatud. Vähesed vabad saalide ajad on aga Harjumaa inimesed nüüd tõesti hõivanud.

„Eriti hommikupoolsed ajad ja õhtud. Nii et me oleme saanud tänu nendele päeva täitsa täis just tennise ja sulgpalli osas,” ütles Haapsalu linna spordibaaside juht Tarmo Tuisk.

Lisaks spordiväljakutele kasutatakse Haapsalus ka muid sportimisvõimalusi. „Kümme kuni 20 protsenti on suurenenud, seda tänu veekeskusele ja jõusaalile, kus on 50-protsendiline täituvus, aga need ajad, mis enne olid spordikooli ja huviala ringide käes, on vabaks jäänud ja need on täitnud Harjumaal inimesed,” selgitas Tuisk.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
aga
aga

kas praegu nii väga peaks kuskil käima ?

nonoh
nonoh

Keegi arvab, et meil on siin koroonat veel liiga vähe.

Harju Loogiline
Harju Loogiline

Päevad täis tennist, sulgpalli… ja koroonat. Ja oleme selle üle veel rõõmsad?

wpDiscuz