Harjumaa harrastussportlased käivad teiste maakondade spordisaalides

Panga spordikeskuse jõusaal. Urmas Lauri

Harjumaa ranged koroonapiirangud on sundinud harrastussportlasi üle maakonna piiri sõitma, et spordikeskusi külastada. Kui Harjumaal ja Ida-Virumaal on spordisaali uksed avatud ainult tippsportlastele, siis ümbritsevates maakondades on oodatud kõik, vahendas „Aktuaalne Kaamera”.

Sadakonna kilomeetri kaugusel Tallinnas asuvas Haapsalus on erinevate spordiväljakute kasutusajad enamasti kohalike poolt hõivatud. Vähesed vabad saalide ajad on aga Harjumaa inimesed nüüd tõesti hõivanud.

„Eriti hommikupoolsed ajad ja õhtud. Nii et me oleme saanud tänu nendele päeva täitsa täis just tennise ja sulgpalli osas,” ütles Haapsalu linna spordibaaside juht Tarmo Tuisk.

Lisaks spordiväljakutele kasutatakse Haapsalus ka muid sportimisvõimalusi. „Kümme kuni 20 protsenti on suurenenud, seda tänu veekeskusele ja jõusaalile, kus on 50-protsendiline täituvus, aga need ajad, mis enne olid spordikooli ja huviala ringide käes, on vabaks jäänud ja need on täitnud Harjumaal inimesed,” selgitas Tuisk.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
aga
3 aastat tagasi

kas praegu nii väga peaks kuskil käima ?

nonoh
3 aastat tagasi
Reply to  aga

Keegi arvab, et meil on siin koroonat veel liiga vähe.

Harju Loogiline
3 aastat tagasi

Päevad täis tennist, sulgpalli… ja koroonat. Ja oleme selle üle veel rõõmsad?