Detailplaneeringu kehtestamine

Regina

regina@le.ee

Lääne-Nigula vallavalitsuse 29.12.2020 korraldusega nr 2-3/20-561 kehtestati Paali-Kastani katastriüksuse detailplaneering asukohaga
Perakülas.
Planeeringuala hõlmab Paali-Kastani katastriüksuse (hoonestatud, katastritunnus 53101:001:0103, pindala 2,92 ha). Planeering näeb ette planeeringuala jagamise kaheks maatulundusmaa sihtotstarbega maaüksuseks
ja vallateele eraldi transpordimaa sihtotstarbega maaüksuse moodustamise.
Määratud on hoonestamata Musträsta maaüksusele elamu ja abihoonete
ehitusõigus ja hoonestustingimused;
kommunikatsioonide lahendused, servituutide vajadus ja seatud keskkonnatingimused. Detailplaneering koostatakse vastavuses Nõva valla üldplaneeringuga; keskkonnamõju strateegilise hindamise kohustus puudub.
Detailplaneeringu materjalid on leitavad https://www.laanenigula.ee/nova1.

Lääne-Nigula vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments