0

Detailplaneeringu teade

Avatar

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse veebilehel (www.haapsalu.ee) on avalikustatud ajavahemikul 29.12.2020–8.1.2021 detailplaneeringut täpsustavate projekteerimistingimuste eelnõu kinnistule Õpetaja tn 6a, Haapsalu.
Projekteerimistingimusi taotletakse abihoone ehitusprojekti koostamiseks.
Projekteerimistingimustega täpsustatakse Õpetaja tn 6a krundi hoonestusala tingimusi. Avalikustamise perioodil on huvitatud isikul ja isikul, kelle õigusi võib projekteerimistingimuste andmine puudutada, võimalus esitada eelnõu
kohta kirjalikke ettepanekuid ja põhjendatud vastuväiteid e-posti aadressile
hlv@haapsalulv.ee.

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz