Kaia Ansip tegi Portugali arstidele medaleid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaia Ansip. Foto: Arvo Tarmula
Kaia Ansip. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaalt pärit ja praegu Portugalis viibiv Kaia Ansip on üks Eesti ehtekunstnikest, kes on liitunud rahvusvahelise ehtekunstnike ettevõtmisega valmistada tervishoiutöötajatele kingiks ühesuguste mõõtmetega käekujulisi medaleid. Medalitega näidatakse üles austust meditsiinitöötajate raske töö vastu globaalse kriisi ajal, kirjutas Eesti Ekspress.

Käemedaleid on tehtud ja kogutud aprillist 2020 ning ettevõtmisega on liitunud üle 3000 kunstniku üle maailma. Eesti kunstiakadeemia ehtekunsti magistrant Kaia Ansip, kes on pandeemia tõttu Portugalis, andis oma valmistatud tänumedalid juba sealsetele haiglatele üle.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments