Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 6193 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 654 ehk 10,6% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 327 inimesel. Harjumaa uutest juhtumitest 265 on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 191, Pärnumaale 37 ning Tartumaale 31 uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust. Võrumaale lisandus 13 ning Lääne-Virumaale lisandus üheksa uut positiivset testi tulemust. Raplamaale lisandus seitse uut nakatunut. Põlvamaale viis, Saaremaale lisandus neli uut nakatunut. Hiiu- ja Jõgevamaale lisandus kolm, Järva- ja Valgamaale kaks ning Läänemaale üks uus nakatunu. 19 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 505,8 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 9,3%.

Tänahommikuse seisuga viibib haiglas 326 COVID-19 patsienti, ööpäeva jooksul suri neli koroonaviirusega nakatunud inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments