Galerii: jõuluvana jagas Taebla lastele toidupakke

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12
Jõuluvana Juuris ootas Taebla koolimaja juures kõigilt lastelt paki eest salmi. Malle-Liisa Raigla

Jõuluvana Juuris jagas täna hommikul Taebla kooli juures koduõppel olevatele lastele pakke.

Jõuluvana jagatud pakis oli lastele loomulikult kommikott, kuid sellele lisaks purk hapukapsast, suur karp küpsiseid, pähkleid ja suitsuvorsti. Toidukotikese oli koolipere kokku pannud laste toiduraha eest.

Igalt pakile järgi tulnud lapselt ootas jõuluvana luuletust. Kui ikka salmi ei tulnud, polnud ka midagi hullu. Jõulumees ütles, et nende salmidega ongi sellised lood, et need tulevad just siis kui ise tahavad.

„Seda luuletust oled sa mulle juba seitse aastat lugenud, õpi järgmiseks aastaks midagi uut,” ütles jõuluvana ühele lapsele noomivalt.

Kui õpilane tuli pakile järgi luuletusega, mis räägib sellest, kuidas jõuluvana üle laualina hüppas, teadis Juuris vastu öelda, et selle salmi õpetas lapsele selgeks vanaisa.

Kui luuletust ei tulnud, sobis ka laul või tants. Ühe poisi pani jõuluvana ka tantsima ning ühe poisi kinda peal olevast põhjapõdrast sattus jõulumees vaimustusse: „See on ju Rudolf,” teatas Juuris rõõmsalt.

Etteaste puudumise tõttu ükski laps siiski pakita ei jäänud. „Sa loed järgmine aasta,” ütles jõulumees neile pakki üle andes.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
viloloogile
3 aastat tagasi

miks sul üldse peas sellised mõtted tekivad ?

Ah mis
3 aastat tagasi
Reply to  viloloogile

lapsepõlvest on võibolla mingid taolised halvad mälestused jäänud.

viloloog
3 aastat tagasi

Miks jõuluvana nii gei peab välja nägema?

hmm
3 aastat tagasi

aa miks Taebla lastele!? Nemad ju hakkavad politsei korraldustele vastu ja siis antakse jõulude ajal veel kommi! Päris huvitav. Mind hirmutati küll kunagi, et kui paha laps oled ja sõna ei kuula, siis päkapikud kommi ei too. Kaasajal on midagi muutunud vist nagu näha.

Nimi on
3 aastat tagasi
Reply to  hmm

Imelik oled või? Väikesi lapsi loobid valede süüdistusega, häbi!
Tore, et kool vaeva nägi ja jõulurõõmu jagas.