Tuudi õmmeldakse üha triibulisemaks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tuudi naised õmblevad rahvarõivatriibulisi maske. Foto: Urmas Lauri

Tuudi naised õmblevad rahvarõivatriibulisi maske. Foto: Urmas Lauri

Tuudil tegutsevas OÜ Sereeteri tehases alustati hiljaaegu triibumaskide õmblemisega, nüüd on maskidele lisandunud ka kingi- ja turukotid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hea
3 aastat tagasi

et inimestel on tööd .

Ülo
3 aastat tagasi

Sellele,kes “ei saa aru”lisaksin omaltpoolt väikese filosofilise mõtteterakese-kõige turvalisem kindlasti on wc-s lasta sirinal olles enne paigaldanud organile kondoomi-pole karta,et suguhaigus külge kargab! Jumal sa näed ja ei mürista!

Ei saa aru...
3 aastat tagasi

Maski õmbleb vurinal, aga endal maski ees pole!

Täpsustan
3 aastat tagasi
Reply to  Ei saa aru...

Töötaja ei viibi ka avalikus siseruumis, kuhu maskikandmiskohustus laieneb. Avalik siseruum on avalikuks kasutamiseks mõeldud ruum, kuhu on võimalik siseneda igal soovijal, sõltumata näiteks eelregistreerimisnõudest; see on koht, kus liigub palju inimesi, kes üksteisega igapäevaselt kokku ei puutu. Avalik siseruum on muuhulgas ka näiteks kauplus, kaubanduskeskus, ühistranspordisõidukid, meelelahutusasutus, pangakontor, muuseum, näitus, ilu- ja juuksurisalong jne.

Taimo Järvis
3 aastat tagasi
Reply to  Ei saa aru...

Ära sa niipalju ka igasygseid küsimusi esita,ole vähemalt nii kaua ikka mees.