Läänemaale lisandus kaks koroonaviirusega nakatunut (täiendatud 16.01)

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4120 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 285. Läänemaale lisandus kaks koroonaviirusega nakatunut.

Terviseameti Lääne regiooni juhi Kadri Juhkami kinnitusel elavad mõlemad nakatunud Läänemaal. Üks nakatunutest sai viiruse perekontakti kaudu ja teine teenuse osutajalt.

Tänase seisuga on alates kevadest rahvastikuregistri andmeil nakatunud sada läänlast.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 171 inimesel. Harjumaa uutest juhtumitest 124 on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 28 ning Tartumaale 27 uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust. Pärnu- ja Raplamaale lisandus 14 uut nakatunut. Lääne-Virumaale lisandus kaheksa, Viljandimaale kuus uut nakatunut. Hiiu-, Lääne- ja Valgamaale lisandus kaks uut positiivset ning Võru- ja Saaremaale üks. Üheksa positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 402,79. Läänemaal on see näit 176,1. Läänemaast madalam on näit Jõgevamaal (147,7), Valgamaal (134,7), Pärnumaal (119,5) ja Saaremaal (87,7). Kõrgeim on viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta Ida-Virumaal, kus see on 978.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments