0

Puidufirmasse lisandus veel üks nakatunu (täiendatud 12.32)

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 7152 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 414.

Läänemaale lisandus kaks nakatunut – alla 50aastane mees ja üle 50aastane naine. Üks Läänemaale lisandunud nakatunu elab tegelikult Tallinnas, teine sai nakkuse töökohalt. Nakatunu töötab Helland Balticus, kuhu eile lisandus neli nakatunut.

Kuue nakatunuga firma on terviseamet liigitanud Läänemaa ettevõtte koldeks, kus on kuus nakatunut.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusesse nakatumine tuvastati 230 inimesel. Ida-Virumaale lisandus 96 uut ning Tartumaale lisandus 23 uut positiivset testi tulemust. Viljandimaale lisandus 10 ning Pärnumaale üheksa uut nakatunut. Järvamaale lisandus seitse, Lääne-Virumaale viis nakatunut. Jõgeva- ja Saaremaale lisandus neli uut nakatunut. Valgamaale lisandus kolm uut positiivset ning Hiiu-, Lääne-, Põlva-, Rapla- ja Võrumaale tuli kõigisse juurde kaks uut viirusekandjat. 13 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 244,4. Läänemaal on see näit 107,6. Läänemaalt on näit suurem vaid Raplamaal (198,3), Ida-Virumaal (528,8), Hiiumaal (407,9) ja Harjumaal (303,6).

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz