0

Lihula lõviklubi kinkis mudilastele helkurid

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lihula Lionsi klubi kinkis reedel Lihula lasteaia mudilastele helkurid, mida hiljem õhtupimeduses järele prooviti.

Lilleõit meenutava säravkollase helkuri sai iga laps, kokku oli neid sadakond. Lihula lasteaia direktor ja Lionsi klubi liige Anne Ööpik ütles, et terve päev möödus liiklusohutuse tähe all. Hommikul rääkis piirkonnapolitseinik Evelin Engel-Lepp mudilastele, kuidas rattaga sõita ja pimedal ajal end kaitsta. Õhtul said kõik lapsed oma silmaga näha, kas ja kuidas helkur liikleja nähtavaks teeb. „Vaatasime kaug- ja lähituledega,” ütles Ööpik. „Politseiauto tulede valguses,” täpsustas Lihula Lionsi klubi president Aldo Vaan.

Lihula Lionsi klubi ja lastevanemate abiga sai lasteaed ka kaks välitrenažööri, millel jagub korraga tegevust kuuele lapsele. Lihula Lionsi klubis on 14 liiget.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz