Kultuurkapital otsib aastapreemiate kandidaate

Lääne Elu

info@le.ee

Möödunud aastal oli kultuuripärliks Mairi Grossfeldt. Arvo Tarmula

Kultuurkapitali Läänemaa ekspertgrupp koos sihtasutusega Läänemaa ootab aastapreemiate kandidaate.

Läänemaa ekspertgrupp ootab 20. novembrini aadressil laanemaa@kulka.ee  ettepanekuid maakonna kultuuri-ja spordivaldkonna tegijate tunnustamiseks.  Preemia kandidaadiks võib esitada maakonnas tegutsevaid füüsilisi isikuid, mittetulundusühinguid ja organisatsioone.

Kandidaate võivad esitada kõik isikud ja organisatsioonid.

Läänemaa ekspertgrupp ootab vabas vormis ettepanekuid, kus on:

  • lühike kirjeldus kandidaadi loomingulistest või sportlikest saavutustest 2020. aastal
  • kandidaadi tutvustus ja andmed (nimi, isikukood, aadress, telefon, e-post)

 

Kultuuripärl 2020

Preemiaga tunnustatakse kaunite kunstide, rahvakultuuri- ja  spordivaldkonna inimeste tööd ja innustatakse erialast pühendumist. Kultuuripärli kandidaadiks võib esitada Läänemaal tegutsevaid füüsilisi isikuid, kes on 2020. aastal maakonna kultuuri- ja spordielu edendamisel silma paistnud. Kultuuripärli tiitli on eelnevalt saanud Loit Lepalaan, Marju Heldema, Sirje Kaasik, Siiri Reimann, Aime Edasi, Ulrika Grauberg, Ago Ruus, Liia Lees, Anne Pääsuke, Ingrid Arro,  Ülo Kalm, Mirje Sims, Lembitu Tverdjanski, Gülnar Murumägi, Mairi Grossfeldt.

Aastapreemiad

Preemiaga tunnustatakse loome- ja spordiinimesi, kes on 2020. aastal Läänemaal mõjutanud vastava valdkonna arengut ja aidanud kaasa maakonna tuntusele. Aastapreemia kandidaadiks võib esitada nii füüsilise isiku kui isikute grupi.

 Preemiad

Preemiaga tunnustatakse oma valdkonnale pühendunud loome- ja spordiinimesi ja innustatakse nende edaspidist erialast tegevust.

Elutööpreemia

Preemiaga tunnustatakse isikut tema pikaajalise väljapaistva loomingulise või spordialase tegevuse eest. Elutööpreemia saajaks võib esitada vaid füüsilisi isikuid. Elutööpreemia on saanud Viive Ernesaks, Maie Roos,  Pille Raudsepp, Helgi Miller, Villu Baumann.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu toomas
3 aastat tagasi

Kas Viiol on kadunud?