Psühholoog Anneli Salk õpetas enesega hakkama saama

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Psühholoog ja koolitaja Anneli Salk tutvustas oma eneseabiraamatut „Mina oma elus" laupäeval Haapsalus. Arvo Tarmula

Psühholoog ja koolitaja Anneli Salk tutvustas oma eneseabiraamatut „Mina oma elus" laupäeval Haapsalus. Arvo Tarmula

Kahekümneaastase staažiga psühholoog ja koolitaja Anneli Salk on valmis saanud raamatu „Mina oma elus”, mida ta laupäeval Haapsalu raamatukogu lugemissaalis ka esitles.

„Mina oma elus” on eneseabiraamat, mis aitab autori sõnul lugejal leida oma kohta elus. „Iseendaga tuleme siia ilma, iseendaga koos elame ja ka lahkudes ei unusta me end maha. Järelikult on hea end sügavuti tundma õppida,” ütles Salk esitlusel.

Psühholoogi sõnul hakkab inimene enda peale mõtlema tavaliselt siis, kui elus ei lähe asjad nii, nagu tahetakse. Eestlastel, eriti veidi vanematel, pole Salga sõnul kombeks ummikusse jõudes kohe psühholoogi poole pöörduda, keskmiselt oodatakse abi otsimisega viis aastat.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu toomas
3 aastat tagasi

Saan pea kaheksakümneseks,olen kogu oma elu ilma igasuguste nõustajateta,psühholoogideta,suunajateta jne. hakkama saanud ja suht edukalt !
Miks meie riik on vaene ja rikkuses suplejad on enamasti sahkerdajatest liigkasuvõtjad või lihtsalt petised ? Aga ikka sellepärast,et meil päris töö mis looks uusi väärtusi ei ole moes !

Postimees
3 aastat tagasi

Ma võin kirjutada Rita eest ja topelt ning enamgi veel… 🤪

Lapsevanem
3 aastat tagasi

Kas on ka lastele sarnast raamatut oodata – enesega hakkama saamisest, nt Rita Holmilt?