Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäevaga sai rahvastikuregistri andmetel koroonadiagnoosi üks läänlane, alla 30aastane mees, kes reaalselt Läänemaal ei ela.

Terviseameti Lääne regionaalosakonna juhi Kadri Juhkami sõnul nakatus mees Tartus, kus ka reaalselt elab. „Ta oli juba enne lähikontaktsena jälgimise all,” ütles Juhkam.

Juhkam lisas, et reaalselt ei ole praegu Läänemaal ühtegi haigestunut.

Sellega tõusis Läänemaa viimase 14 päeva haigestunute hulk 100 000 inimese kohta 4,9. Viimastel päevadel oli haigestumuse näit null. Ööpäevaga testi Läänemaal 10 inimest.

Ööpäeva jooksul sai koroonadiagnoosi 125 inimest ja haigestunute määr tõusis 48,46.

Ööpäevaga tehti 1987 testi. Enim uusi nakatunuid tuli Harjumaale – 48. Raplamaale lisandus 29 nakatunut ja Ida-Virumaale 19,  Pärnumaale lisandus seitse, Tartumaale viis ja Jõgevamaale samuti viis nakatunut. Üks nakatumine tuvastati Saaremaal, Võrumaal, Viljandimaal, Valgamaal ja Läänemaal. Teadmata ehk rahvastikuregistris märkimata sissekirjutusega oli seitse nakatunut.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments