Detailplaneeringu kehtestamine Lossi tn 4 ja Masti tn 7

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsus kehtestas 14.09.2020 istungil korraldusega nr 835 Haapsalu linnas Uuemõisa alevikus paikneva Lossi tn 4 ja Masti tn 7 detailplaneeringu. Planeeringuala suurus on 30 000 m².
Linna omandis oleval Lossi tn 4 kinnistul paikneb Uuemõisa mõisa peahoone ja Masti tn 7 kinnistu on hoonestamata. Detailplaneeringuga nähti ette muuta Lossi tn 4 ja Masti tn 7 kinnistute piiri ning juurdepääsutee Masti tn L3 piiri Masti tn 7 krundi arvelt. Planeeringus määrati Masti tn 7 krundile ehitusõigus kunstmurukattega jalgpallihalli rajamiseks (suvel jalgpalliväljak, talvisel hooajal kaetud pneumokattega), määratud on lubatud maksimaalne ehitusalaune pind (8500 m²), hoonete arv (1 + 5 abihoonet), korruselisus (1), halli suurim lubatud kõrgus (19,0 /ABS 22,8 meetrit), parkimine krundisiseselt, võimalikud juurdepääsude ja kommunikatsioonide liitumispunktide asukohad.
Detailplaneering vastab Ridala valla üldplaneeringule. Detailplaneeringu koostas arhitektuuribüroo LEI Ehitusgrupp OÜ.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments