Lääneranna võimupusle on laual laiali

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hanila endine vallavanem Arno Peksar võib saada ka Lihulaga ühinemise järel tekkinud Lääneranna valla etteotsa. Urmas Lauri

Hanila endine vallavanem Arno Peksar võib saada ka Lihulaga ühinemise järel tekkinud Lääneranna valla etteotsa. Urmas Lauri

Lääneranna valla võimupirukas on puslena laual laiali ning volikogu peab selle novembriistungil taas kokku panema. Ametisse tuleb nimetada uus vallavanem ja võibolla peab ka volikogule uue esimehe valima.

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets suri 29. septembril. Vallavanem tuleb ametisse saada kahe kuuga. Kui seda ei suudeta, läheb volikogu laiali ning asendusliikmetest moodustub volikogu uus koosseis. Lääneranna volikogu esimees Arno Peksar loodab, et seda siiski ei juhtu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
3 aastat tagasi

Kuule Peksar, äkki lähed lõpuks auga väljateenitud vanaduspensionile ja kutsud ka Suklese kaasa. Kas te ätid tõesti arvate, et suudate tänapäevaseid haldusüksusi juhtida? Olete ehk märganud, et NLiitu, kus parteipilet andis ka mõistuse, ei ole enam.

uskmatu toomas
3 aastat tagasi

Teile oleks vaja suurte kogemustega vallavanemat näit.Siim Kallas või Laine Jänes !

Mari
3 aastat tagasi

Arvan, et valda peaks juhtima samaväärne inimene nagu oli Mikk, otsekohene, noor, aktiivne, edasipüüdlik ja 1000 muud juhile omast omadust, arvan, et vald vajab noort ja aktiivset juhti.

Tiit
3 aastat tagasi

Arno peaks saama vallavanemaks. Parim variant. Väga palju on viimasel ajal valda tulnud tähtsaid võimuinimesi kaugelt mujalt. Nad ei tea kohalikust elust tuhkagi ja ei võta ilmselt ka meie inimesi olulistena.