Sihtasutus Läänemaa otsib aasta isa

Ülo ja Milvi Loorens on üles kasvatanud neli poega. Foto: Urmas Lauri
Möödunud aastal sai aasta isa tiitli Ülo Loorens, kes on koos abikaasa Milviga üles kasvatanud neli poega. Foto: Urmas Lauri

Sihtasutus Läänemaa kuulutas välja konkursi Läänemaa aasta isa leidmiseks.

Läänemaa aasta isa tiitli jagamise eesmärk on väärtustada tublisid isasid ja nende rolli peres ning ühiskonnas. Aunimetuse saaja kuulutab sihtasutus välja isadepäeva nädalal.

Eelmisel aastal pälvis Läänemaa aasta isa tiitli Linnamäel elav Ülo Loorens. Läänemaa aasta isa tiitli on varasemalt saanud Kalle Orumaa, Toomas Räli, Tiit Seiton, Hannes Smitt, Andres Paju ning Maanus Jõevee.

Kandidaadi esitamise vorm on sihtasutus Läänemaa kodulehel. Kandidaate saab esitada 1. novembrini meiliaadressile info@laanemaa.ee või paberkandjal aadressile Sihtasutus Läänemaa, Karja 27, 90502, Haapsalu linn, Läänemaa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vahva!
3 aastat tagasi

Märkamine ja tunnustamine on tore! Ei näe selles midagi halba, kui keegi tunnustatud saab. See ei kahanda kindlasti kellegi teise isaks või emaks olemist.
Aga kuna ühe aasta ema kasvatusmeetmed on kohtu alla jõudnud, siis taustakontroll võiks tehtud olla.

oid
3 aastat tagasi
Reply to  Vahva!

Tegelikult ikka kahandab küll. Tehtagu see taustakontroll nii tihedaks sõelaks kui tahate, midagi lipsab ikka läbi. Mõni ema/isa on kindlasti veelgi tublim neist tituleerituist, pungutab veelgi rohkem, aga teda märgatakse vaid kodus. Mida ta tunneb? Ikka natuke põeb. Kel on väljapoole kuvand, kel on positsioon – see on väljavalitu. Aga eks valige edasi.

Mis asja?
3 aastat tagasi
Reply to  oid

Reeglina kodused tunnustamiseks esitavadki. Seega…… See on pigem kadedus, mis põdema sunnib. Nt sellel aasta Läänemaa aasta ema, kus on tema positsioon ja väljapoole kuvand? On lihtne töökas ja tubli ema, keda lapsed esitasid ja kes valituks sai. Ilus üllatus argipäeva! Pigem on masendav see, kui kedagi ei märgata ja kedagi ei tunnustata.

vaadake
3 aastat tagasi

kapteni kõrtsi, äkki istub seal

jaa
3 aastat tagasi

annab ikka tulla selle peale- aasta isa…. Isaks või emaks olemine ei vaja mingeid tiitleid.

võrdsemad
3 aastat tagasi
Reply to  jaa

Ei tea, mida see tiitel siis muudab ka? Muudab veel ja veel paremaks isaks! Või on nii tubli, et tiitel võtab hoogu maha, edaspidi on tavaline isa ehk? Ei arva neist kõlavatest nimedest suurt midagi. Lastele on isa kallis ilma templita ka.

Mõte
3 aastat tagasi

Kas ei võiks need aasta… aasta….juba otsa saada.Tundub tobe!

Aasta Koer
3 aastat tagasi

Kas Aasta Koristaja või Aasta Hooldaja või Aasta Lemmikloom või Aasta Vanaema jne, on ka kavas valida? – kui ei ole, siis on tegemist jõhkra diskrimineerimisega, millega peab hakkama tegelema Võrdõigusvolinik Pakosta oma ‘bürooga’!
Auh-auh!

Ettevõtja
3 aastat tagasi
Reply to  Aasta Koer

Kas Aasta Koristaja või Aasta Hooldaja või Aasta Lemmikloom või Aasta Vanaema jne tuleb valida muidu pole ametmeestel-naistel tegevust, siis võiks ju Aasta Ametnikku kah valida ja saab pidu panna!

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Aasta Koer

Valime siis aasta pakosta!