0

Politsei kontrollis sadade autojuhtide kainust

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa politsei tabas eelmisel nädalal kolm autojuhti, kes oli alkoholi pruukinud, ja kuus juhti, kes näppisid rooli taga mobiiltelefoni.

„Möödunud nädalal alustati ühel juhul kriminaalmenetlust sõidukijuhi suhtes, kes laupäeval aset leidnud kontrolli käigus tabati joobes roolis. Kokku kontrollisid viis politseinikku ja kaks abipolitseinikku Haapsalu linnas ning Lääne-Nigula ja Vormsi vallas 325 sõidukijuhti. Kahe tabatud alkoholi tarvitanud sõidukijuhi suhtes alustasime väärteomenetlust,” ütles Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juht Meelis Laurmann.

Muid liiklusrikkumisi leidis politsei rohkem kui 20 korral.

Läinud nädal oli üle-euroopaline sõidukijuhtide kõrvaliste tegevuste ennetamise nädal, milles osales ka Haapsalu politseijaoskond. „Reedel läbi viidud kontrolli käigus tabasime kuus sõidukijuhti, kes kasutasid rooli keeramise ajal mobiiltelefoni „käed vabad”-süsteemita. Kõikide nende suhtes alustati väärteomenetlust,” märkis Laurmann.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz