Mikk Pikkmets sai Pärnumaal juhtunud ATV õnnetuses raskelt viga

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Täna kell 11.38 sai häirekeskus teate raskest liiklusõnnetusest Lääneranna vallas Oidrema külas, kus 36-aastase mehe juhitud ATV paiskus ümber.

Nii sõidukit juhtinud mees kui ka kaasreisija, 4-aastane poiss viidi haiglasse.

Delfi andmetel on tegu Lääneranna vallavanema Mikk Pikkmetsa ja tema pojaga.

Õnnetuses raskelt viga saanud Pikmets toimetati sündmuskohalt PPA lennusalga kopteriga Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Ka 4-aastane laps viidi kiirabiga täiendavaks kontrolliks haiglasse, kuid esialgsetel andmetel on tema vigastused kergemad.

Pärnu politseijaoskonna välijuhi Rein Jõgeva sõnul selguvad õnnetuse täpsemad asjaolud kriminaalmenetluse käigus.
“Praegu on veel vara öelda, mis põhjusel mehe juhitud ATV ümber paiskus. Esialgsetel andmetel on teada, et lapsel oli õnnetuse hetkel jalgrattakiiver peas, kuid ATV-d juhtinud 36-aastasel mehel kiiver puudus,“ ütles Jõgeva.

„Tuletan kõigile mopeedi, mootorratta ja ATV juhtidele kui ka kaasreisijatele meelde, et kehtestatud nõuetele vastav motokiiver tuleb alati enne sõidu alustamist pähe panna. See võib päästa teie elu,“ ütles välijuht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
rae
3 aastat tagasi

Kiiret paranemist!

Mari
3 aastat tagasi

Kiirelt kirja pandud lugu, seas mõned kirjavead (üte, n-i asemel m jm). Lääne Elu võiks ikka ilusalt õiget kirjakeelt kasutada