Haapsalu Nerfzone suleb esmaspäevast uksed

nerfzone’i mängukeskuse peamine tegevus on paintball’ile sarnanev seikluslik mäng püsside ja vahtkuulidega. Foto: Haapsalu Nerfzone

nerfzone’i mängukeskuse peamine tegevus on paintball’ile sarnanev seikluslik mäng püsside ja vahtkuulidega. Foto: Haapsalu Nerfzone

Nerfzone’i mängukeskuse peamine tegevus on paintball’ile sarnanev seikluslik mäng püsside ja vahtkuulidega. Foto: Haapsalu Nerfzone

Kaks ja pool aastat tegutsenud Nerfzone’i mängutoas saab nädalavahetusel pidada veel viimased mängud, sest koroonaviirusest tingitud kahjude tõttu koht suletakse.

„Selliste siseruumis toimuvate üritustega tegelevate ettevõtete tulevik on mõneks ajaks lõppenud,” ütles MTÜ Nerfzone üks omanikest Priit Paasma. Koroonaviirusest tingitud piirangute tõttu pidi omanik kevadel koha sulgema ning nüüd, taas avades pole külastajate arv taastunud.

„Enne koroonat oli külastajaid Läänemaa peale täitsa normaalselt. Nüüd pole tulu kohast saanud, ainult kulud on olnud,” sõnas Paasma. Ta nentis, et ei tea, kas külastajate arv lähiaastal taastukski.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
asi seegi
3 aastat tagasi

Ei teadnud üldse, et selline avatud oli, nüüd tean vähemalt sulgemisest.

Käkre
3 aastat tagasi

Relvadega teineteise sihtimine ja laskmine on jube tegevus ning liberaslsetes riikides peaks olema igasugused relvad täielikult keelatud ja hävitatud.
Sügisel uus valitus kindlasti tegeleb relvatemastikaga ja kõrvaldab kõik ohud mis võivad erinevaid vähemusi ohustada. Nemad ei ole sellised nagu teised!

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Käkre

Kas Teie olete ka rumal?

Hellat
3 aastat tagasi
Reply to  Käkre

Need ei ole relvad, vaid mänguasjad

Oleks ilus
3 aastat tagasi

Oleks aeg linnal ise mingi laste lõbustus asutus ehitada . Lisaks kastani mänguväljak ära remontida ja väike karusell sinna paigaldada .