Politsei: Lihulas sai Jaguari ja Fordi kokkupõrkes viga kaasreisija

Lääne Elu

info@le.ee


Eile, 13. augustil kella 14.18 ajal juhtus liiklusõnnetus Lihula külje all Alakülas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare tee ning Pärnu – Lihula mnt liiklusmärkidega reguleeritud ristmikul, kus 79-aastane mees sooritas sõiduautoga Jaguar X-Type vasakpööret ja ei andnud teed otse liikunud sõiduautole Ford Cougar, mida juhtis 72-aastane mees.

Jaguaris viibinud kaasreisija, 79-aastane naine, toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments