Lääne ringkonna naiskodukaitsjad said koormusmatkal neljanda koha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Naiskodukaitse koormusmatka rajale läksid Lääne ringkonnast Annely Kotter, Julia Sirkel, Anni Leiger ja Marge Kelder. Finišijoon ületati neljandana. Foto: erakogu

Naiskodukaitse koormusmatka rajale läksid Lääne ringkonnast Annely Kotter, Julia Sirkel, Anni Leiger ja Marge Kelder. Finišijoon ületati neljandana. Foto: erakogu

Viljandimaal võtsid nädalavahetusel koormusmatkal mõõtu naiskodukaitsjad. Võistlusel osales kokku 16 võistkonda üle Eesti, osales ka mullusel võistlusel neljandaks tulnud Lääne ringkonna naiskond.

Kaks ööpäeva kestnud sõjalis-sportlikul luurevõistlusel kontrolliti osalejate sõdurioskusi ja -teadmisi. Naised läbisid täisvarustuses jalgsi teekonna, mille pikkus oli keskmiselt 50 kilomeetrit.

Kogu tuli matkal läbida 12 kontrollpunkti stardist kaasa võetud vahenditega ja liikuda igasuguse kõrvalise abita.

Pingelise heitluse võitsid Saaremaa ringkonna naiskodukaitsjad, järgnesid Valga ja Rapla ning neljandana Lääne ringkonna naiskond.

Naiskodukaitse koormusmatkal võistles Lääne ringkond kooseisus: Annely Kotter, Julia Sirkel, Anni Leiger ja Marge Kelder

“Hästi läks, saime neljanda koha, juba teist aastat järjest,” nentis ringkonna esinaine Eda Loik. Tänavu Loit ise ei võistelnud, ta oli võistlustel kaasas naiskonna esindajana.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments