Raudteemuuseum otsib uut direktorit

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

SA Läänemaa Muuseumid juht Anton Pärn loodab, et uus juht on sügiseks ametis. Eduard Laur

SA Läänemaa Muuseumid juht Anton Pärn loodab, et uus juht on sügiseks ametis. Eduard Laur

Haapsalu raudteemuuseumi juhataja Deana Põder pani juuli alguses ameti maha, sihtasutuse Läänemaa Muuseumid juht Anton Pärn loodab uue juhi leida augusti teiseks pooleks.

Pea kaks aastakümmet Läänemaa muuseumides töötanud Põder ütles, et võtab alustuseks aja maha. „Ma olen 9. klassist alates igal suvel tööl käinud. See on mu täiskasvanuelus  esimene kord, kui mul on tööst vaba suvi,“ ütles Põder.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pöörmeseadja
3 aastat tagasi

Kui raske on kasutada asutuste puhul korrektseid nimetusi? Raudteemuuseum ei otsi midagi, juba aastast 2014 on ametlikult eksisteerinud Raudtee- ja sidemuuseum, mis juulist 2020 kuulub uue ja märksa suurema struktuuriüksuse (Raudtee-, side- ja koduloomuuseum) koosseisu, millele otsitaksegi nüüd juhti. Mitte kunagi pole olemas olnud mingit “Haapsalu raudteemuuseumi”, vaid Eesti Raudteemuuseum, mille ametlik (juriidiline, kui soovite) nimetus oli Raudteemuuseum. Mitte kunagi pole olemas olnud mingit imenähtust nimega SA Läänemaa Muuseumid. 2013 asutati SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid, millega 01.10.2013 liideti Raudteemuuseum. Raudteemuuseumi ja seejärel Raudtee- ja sidemuuseumi juhtis 2001. aastast käesoleva aasta juuli alguseni (19 a) Deana Põder. Kui raske on… Loe rohkem »

Noeitea
3 aastat tagasi

kui mingi 6 või 7 tuhat eurot kuus makstakse, siis võiks isegi mõelda sellepeale.