Lihula tervisekeskus kerkib loodetust kiiremini

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula tervisekeskuse sarikapidu. Foto: Rein Kruusmaa
Lihula tervisekeskuse sarikapidu. Foto: Rein Kruusmaa

Kolmapäeval peeti Lihula esmatasandi tervisekeskuse sarikapidu – pärg võeti maha restaureeritavalt mantelkorstnaga majalt. Sinna tulevad olmeruumid, sotsiaalnõustamise ja hambaravi kabinet. Tervisekeskus saab ruumid ehitatavasse hoonesse.

“Kui aprillis arvasime, et tervisekeskus valmib uue aasta märtsiks, siis praeguse prognoosi kohaselt on lootust, et hoone võtmed antakse tellijale üle käesoleva aasta jõulude paiku,” ütles ehituse projektijuht Rein Kruusmaa.

Eellepingute järgi peaks uues tervisekeskuses tööle hakkama Lihula perearst Mare Lõunat, Koonga perearst Helle Vambola ja Varbla ja Tõstamaa perearst Madis Veskimägi.

Tervisekeskuses pakutakse ka koduõendusteenust, seal hakkab vastu võtma ka ämmaemand.

Keskust ehitab Silindia Ehitus OÜ Viljandist. Tervisekeskuse ehitus läheb maksma 1,2 miljonit eurot, 870 000 euroga toetab seda Euroopa Liidu regionaalarengu fond, ülejäänu lisab vald omaosalusena.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments